Diensten

Verkopen en energielabel

Ga jij je huis of appartement verkopen? Dan ben je verplicht om een geldig energielabel te hebben bij aanvang van je verkoop. Je moet de labelklasse (A++++ t/m G) namelijk vermelden in alle promotionele zaken zoals advertenties, Funda, Facebook etc.. En op het moment dat potentiële koper(s) erom vragen kunnen overhandigen/mailen. Doe je dit niet, riskeer je een aanzienlijke boete. Dus, regel zo snel mogelijk je energielabel!

Verhuren en energielabel

Een huis of appartement verhuren? Dan ben je verplicht om een energielabel aan de huurder te overhandigen. Als de woning geen geldig energielabel heeft, kan je als verhuurder een boete krijgen. Daarnaast telt de energiezuinigheid mee in het puntensysteem van het woningwaarderingsstelsel en hoe meer punten, hoe hoger de maximale huurprijs.

Voor meerdere woningen tegelijkertijd een label aanvragen?
Informeer naar de collectieve mogelijkheden!

Dit is wat we doen

Binnen 24 uur contact, direct afspraak inplannen en binnen 48 uur na woningopname energielabel in je mailbox.

Om de snelheid er goed in te houden en zoveel mogelijk aanvragers te voorzien van een label, beperken wij onze reistijd zoveel mogelijk. Derhalve nemen wij in principe alleen opdrachten aan binnen een straal van 40km rondom Schijndel.

Uitzondering hierop zijn collectieve opnames. Neem contact op voor maatwerkopdracht.